Concursuri, filme, pluginuri, sau orice care are legatura cu aceasta comunitate.
Daca exista vreun concurs organizat de comunitatea gamebox, fie ca e vorba de un concurs de pe forum sau de pe unul dintre serverele comunitatii, va...
- Este interzis sa folositi un limbaj obscen, vulgar -> warn - Este interzis sa postati filme care contin reclama la alte comunitati sau...
hello guys! i hope it's atleast something to watch didnt put so much effort into it cuz ajm lazy :b Ladderjump at "famous" awp_rooftops.bsp done at...
Un script mic facut de mine, am avut nevoie de chestia asta azi si am zis sa il impartasesc si voua. Ce face? Foarte simplu, il puneti intr-un...
rate and comment.
K3ndZ0r - MONSTER http://www.youtube.com/watch?v=_fNDUkgRrbU&list=UUK3t7BYwcjPMMmfHnMqDXFw&index=1&feature=plcp
Edit de prietenul meu Andrei. sv_airaccelerate 100 bunnyhop: on (n-am avut warm de scroll) Astept pareri aici, comentarii/like pe youtube.
like , comm , subscribe Stiu ca e dev on dar nu aveam warm dev off....:lol3:
274 mcj block. 275 scj block.
Pare usor, dar e 10 aa xD
Title: zNox - 259 LJ BLOCK Watch it ! Comment & Rate Please Dati-va cu parerea aici cat si pe youtube va rog ! Multumesc. ...
L-am facut cu fraps de aia se vede asa.
Pareri/critici? Made by me 100% on New Game Sper sa va fie de ajutor celor care nu stiti sa faceti Jump Bug, succes la 8081 !
K3ndZ0r - Insanity
played: kzt_ Editor: kzt_ Thanks TO: x7 , elLow , K3ndZ0r , DjInN^ , mDi. , SNKT , and all my friends >:D< pareri ? :D De data asta am sa...
K3ndZ0r & ANGELLI
Nu aveam ce face noaptea trecuta si mi-a iesit asta. :habarnam: Am zis sa fac si eu reclama la server. p.s Pentru o calitatea mai buna a...
Jump by vldttfy Edit by endrue Resolution used : 1280 x 720 (WIDESCREEN) Program used : Video :
Pareri ? :>
rate and comm
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Rules